Передвиборчий штаб СН на місцевих виборах очолять соратники міністра Федорова: голова — депутат Михайло Крячко, digital — Богдан Бунзон

Автор:
Марія Жартовська
Дата:

Центральний передвиборчий штаб партії «Слуга народу» на місцевих виборах очолить глава парламентського комітету з цифрової трансформації від СН Михайло Крячко. Раніше він працював операційним директором компанії SMMStudio Михайла Федорова, нинішнього глави міністерства цифрової трансформації. Його першим заступником стане керівник проєкту «Ошкола» Гліб Денісов. Digital-напрям штабу очолить нинішній співробітник SMMStudio Богдан Бунзон. На сайті компанії він зазначений як СЕО. Офіційно штаб почне працювати наприкінці червня, до цього йтиме підготовча робота. Про це «Бабелю» стало відомо з кількох джерел, близьких до партії «Слуга народу».

Михайло Крячко

УНІАН

Голова партії «Слуга народу» і керівник її передвиборчої кампанії Олександр Корнієнко прямо не підтвердив і не спростував цю інформацію. У коментарі «Бабелю» він повідомив, що передвиборчий штаб зʼявиться ближче до місцевих виборів, а поки керівництво готує партію до початку кампанії і скоро представить голів обласних організацій. На уточнювальне питання, чи беруть участь у підготовці партії зазначені люди, Корнієнко відповів: «Якісь беруть. Михайло Крячко — давній учасник ЗеКоманди, один із керівників запорізького партійного осередку. Такі люди завжди беруть активну участь».

Крячко на питання «Бабеля» про своє майбутнє призначення не відповів. Бунзон відповів, що «не збирається зараз обговорювати це питання». Гліб Денісов повідомив «Бабелю», що він аполітична людина і йому не подобається, що йому телефонують журналісти. «Якщо, виходячи з моєї експертизи, мене залучили в якості консультанта, я допоможу. Але говорити, що я офіційно працевлаштований і комусь допомагаю — рано. У нас старт передвиборчої кампанії у липні, і до цього часу я не можу офіційно щось комусь говорити». Денісов також додав, що, якщо в ході кампанії він буде допомагати якійсь партії, тоді відповість на всі питання.

Чергові місцеві вибори в Україні мають відбутися 25 жовтня 2020 року, як це передбачено Конституцією.