Американські військові підтвердили справжність відео з НЛО, який перехопив винищувач

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Представник Військово-морського флоту США вперше підтвердив, що відеозапис перехоплення винищувачем-бомбардувальником F/A-18 Super Hornet невпізнаного літаючого обʼєкта у 2015 році є справжнім.

Про це пише BBC.

Військовий розповів, що в Пентагоні досі не можуть визначити природу явища, яке зафіксував пілот літака. При цьому речник глави розвідки ВМФ США Джозеф Гредішер заявив, що обʼєкт на відео не означає, що це могла бути літаюча тарілка або повітряне судно, оскільки апаратура ВМФ не може точно ідентифікувати явище.

Йдеться про відео GO FAST, яке нібито розсекретив Пентагон у серпні 2017 року і опублікували активісти дослідницької групи To The Stars Academy of Arts & Science. В основі відео — запис електрооптичної прицільної системи винищувача AN/ASQ-228. Пілот зміг з третьої спроби зловити обʼєкт на приціл, після чого почав з подивом обговорювати побачене з колегою. Точне місце зйомки невідомо.

Активісти To The Stars Academy відзначають, що у НЛО на відео немає крил і газового шлейфу, властивих земним технологіям.