Співзасновник Монобанку Дмитро Дубілет погодився обійняти посаду міністра Кабінету міністрів

Дата:

Співзасновник Монобанку і радник першого заступника голови СБУ Івана Баканова Дмитро Дубілет погодився обійняти посаду міністра Кабінету міністрів. Про це Дубілет розповів у коментарі theБабелю.

«Так, мені запропонували, і я погодився», — зазначив Дубілет.

На питання про те, чи виходить він з керівництва Монобанку, Дубілет відповів: «Вони впораються».

Згодом цю інформацію поширив у своєму Facebook бізнес-партнер Дубілета Олег Гороховський. «Дмитро Дубілет буде міністром Кабінету міністрів і, на превеликий жаль, залишає проєкт Мonobank. Якщо Рада підтримає його кандидатуру, звісно. Упевнений, що країні Діма принесе багато користі, і тепер точно можна говорити, що все в Україні буде супер!» — зазначив Гороховський.

  • Раніше Дубілет відмовився від можливості балотуватися до Верховної Ради від партії «Слуга народу». Він підтвердив, що така пропозиція йому надходила. «Пропонували. Відмовився. Мене депутатство не надто приваблює», — пояснив він і додав, що політика загалом може бути йому цікавою, але тільки якщо там є «правильні проєкти». Також радник СБУ допустив роботу у виконавчій владі.
  • В інтервʼю theБабелю розповів, що у Службі безпеки України планують боротися з рейдерством шляхом запровадження авторизації угод.