Daily Mail опублікувала ексклюзивне відео, де принц Ендрю визирає з дому Епштейна і прощається з дівчиною

Автор:
Марина Колесниченко
Дата:

Син королеви Єлизавети II — Йоркський принц Ендрю, якого підозрюють у звʼязках з мільярдером Джеффрі Епштейном, був помічений у його дорогому особняку під час прощання з дівчиною. Ексклюзивні кадри цього моменту опублікувало видання Daily Mail.

Хронологія звинувачень проти Джеффрі Епштейна

  1. На Епштейна в поліцію заявили батьки 14-річної дівчинки. За їхніми словами, він чіплявся до їхньої дочки у своєму будинку в Палм-Біч (Флорида). Поліція обшукала будинок і виявила безліч фотографій дівчат.

  2. Мільярдерові висунули звинувачення в кількох випадках статевих зв'язків з неповнолітніми.

  3. Адвокати Епштейна уклали угоду зі слідством. Він погодився визнати себе винним за двома звинуваченнями в проституції. В обмін він і його спільники отримали імунітет від федеральних звинувачень у торгівлі людьми.

  4. Відбував покарання у в'язниці.

  5. Арештований за звинуваченням у торгівлі дітьми і змові з метою вчинення торгівлі людьми. Слідство вважає, що Епштейн схилив до сексу десятки неповнолітніх дівчат.

Відео було знято 6 грудня 2010 року під час перебування принца Ендрю в девʼятиповерховому будинку Епштейна в Нью-Йорку, що його багато хто з жертв мільярдера прозвав «Будинком жахів». На момент відеозапису Епштейна вже звинувачували у кількох випадках статевих звʼязків з неповнолітніми.

На відео видно, як сам Епштейн залишає дім, а слідом за ним з особняка вибігає молода дівчина й тремтить від холоду. Якийсь час потому вони разом їдуть. Пізніше з будинку вийшла інша дівчина, з якою прощався принц Ендрю.

«Це був дуже холодний нью-йоркський грудневий день. Найбільше я памʼятаю постійну процесію дівчат і жінок, що йдуть в будинок і з будинку», — розповідає джерело Daily Mail. — Коли принц підійшов до дверей, я був приголомшений. ... Він сказав декілька слів гарненькій дівчині, а потім вона пішла в напрямку Центрального парку».

Daily Mail

Джерело газети зазначає, що принц виглядав абсолютно невимушено, ніби в особняку він почувався як удома. Коли дівчина пішла, він озирнувся довкола, ніби перевіряючи, чи немає сторонніх очей.

Daily Mail

За даними слідства, принц Ендрю познайомився з Епштейном через Гіслейн Максвелл — доньку опального магната Роберта Максвелла. Вона нібито займалася пошуком дівчат для Епштейна і його кола багатих та відомих друзів.

Королівська сімʼя неодноразово спростовувала будь-який звʼязок принца Ендрю з Епштейном, а припущення про сексуальні контакти з неповнолітніми дівчатами називала неправдивими. Нещодавно королева Єлизавета II публічно висловила свою підтримку Ендрю, дозволивши йому сісти поруч дорогою на церковну службу.