«Світ давно за стандартами не живе». Керівник холдингу, до якого увійшов ZIK, планує переформатувати канал

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Керівник холдингу «Новини», до якого увійшли телеканали «112 Україна», NewsOne та ZIK — Олексій Семенов вважає своїм першим завданням у роботі з телеканалом ZIK створення для нього нового формату. Про це йдеться у матеріалі theБабеля.

«Я поки не знаю, що ми будемо робити. Я збирався обговорити це разом з вами. Щоразу, коли я переходив з каналу на канал, хтось писав, що я абсолютний мудак. Мені здавалося, що стандарти — це середина. Вже давно весь світ ні за якими стандартами не живе. Мені потрібно придумати формат телеканалу. А я не знаю, який формат йому придумати, знайти середину. Наприклад, коли йде телеміст Київ — Львів, я не розумію, чому там немає Маріуполя. Я б хотів це обговорювати з вами, з редакторами, з ведучими», — розповів Семенов на зустрічі з працівниками у Жовтневому палаці.

Себе Семенов називає «прокладкою між власниками та працівниками» і додає, що працює на власну репутацію. «Чого ви чекали, що я прийду і скажу: «Шановні, ось вам нові темники»? Ви хочете, щоб я вам сказав те, з чим ви не погодитеся? І ви мені відповісте: «Нах*р пішов», і самі підете? Я — прокладка між власниками і працівниками. Я працюю на свою репутацію», — сказав Семенов.

Крім того, він зазначив, що його мета — зробити ZIK ефективним з погляду бізнес-моделі, і зробити його «третім ресурсом у країні». «Мета створення медіа-холдингу? Таку історію я не обговорював. Я обговорював, що канал повинен зростати за всіма показниками і здобути третю позицію», — підкреслив Семенов.