Адвокат: Рубан виїхав у Польщу до дітей. До 7 травня повернеться в Україну

Автор:
Олена Козаченко
Дата:
Адвокат: Рубан виїхав у Польщу до дітей. До 7 травня повернеться в Україну

Фото УНІАН

Підозрюваний у підготовці теракту екс-керівник центру «Офіцерський корпус» Володимир Рубан поїхав у Польшу до дітей. Про це theБабелю розповів його адвокат Валентин Рибін.

Захисник додав, що діти Рубана навчаються в Польщі, і він вже рік їх не бачив. Оскільки підозрюваному не продовжили запобіжний захід, у нього не було жодних обмежень на пересування в Україні та поза нею, тому вирішив поїхати навідати дітей

«Все так, Володя виїхав з України, повернеться до 7 травня. Виїхав, тому що не було жодних обмежувальних заходів щодо нього — людина вільна, може пересуватися вільно. У нього в Польщі діти навчаються, він рік їх не бачив, тому що сидів у СІЗО», — сказав Рибін у коментарі.

  • Обвинувачений у підготовці теракту колишній глава організації «Офіцерський корпус» Володимир Рубан, який вийшов з-під варти 16 квітня, залишив територію України.
  • Нардепа Надію Савченко й екс-очільника організації «Офіцерський корпус» Володимира Рубана слідство звинувачує у спробі державного перевороту. Справа зараз слухається у суді. Наступне засідання відбудеться 7 травня.
  • Савченко затримали 22 березня 2018 року у Верховній Раді, після того як парламент зняв з неї недоторканність. Рубана затримали 8 березня 2018 року під час перетину лінії розмежування на Донбасі в контрольному пункті в’їзду та виїзду «Майорськ».