У штабі Зеленського запропонували провести дебати з Порошенком через телеміст

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:
У штабі Зеленського запропонували провести дебати з Порошенком через телеміст

Anna Marchenko \ TASS via Getty Images

Глава передвиборчого штабу Володимира Зеленського Іван Баканов запропонував провести дебати між кандидатами в президенти за допомогою телемосту. Про це він сказав у коментарі телеканалу «Прямий».

«Ми йдемо назустріч, якщо так дійсно всі хочуть із нами подебатувати, якщо склалося враження, що ми уникаємо... То пропонуємо провести телеміст. Якщо Петро Олексійович [Порошенко] буде в студії на «Суспільному», а ми будемо на НСК «Олімпійський» — будь ласка, можна буде поєднати картинки і подебатувати один із одним у прямому ефірі», — сказав він.

Йдеться про дебати 19 квітня.

Раніше Володимир Зеленський запропонував провести дебати на НСК «Олімпійський», а не в студії Національної суспільної телерадіокомпанії. Порошенко погодився і запропонував провести їх 14 квітня. Зеленський заявив, що дебати на стадіоні відбудуться 19 квітня.

На це ув штабі Порошенка відповіли, що, згідно із законом, дебати перед виборами мають відбуватися о 20:00 19 квітня на «Суспільному», і президент буде там у цей час. Але він готовий дебатувати і 14, і 19 квітня.