MARUV заявила, що вболіватиме на «Євробаченні» за Росію

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:
MARUV заявила, що вболіватиме на «Євробаченні» за Росію

Facebook / MARUV

Співачка MARUV, яка відмовилася їхати на «Євробачення» від України, вболіватиме за конкурсанта від Росії Сергія Лазарєва.

Про це вона заявила у прямому ефірі на своїй сторінці в Instagram, пише УНІАН.

«Зрозуміло, через моє добре ставлення до Сергійка, у нас із ним класна, цікава спільна історія є, тому буду його підтримувати. Але, крім цього, хочеться подивитися інші виступи, підтримати тих артистів, які будуть робити крутий перформанс і щось цікаве», — сказала співачка.

MARUV розповіла, що на початку квітня вирушає до Росії на гастролі, зокрема в неї запланований сольний концерт у Москві. Всеукраїнський тур вона пообіцяла організувати наприкінці літа або на початку осені.

  • 25 лютого співачка Анна Корсун, більш відома як MARUV, відмовилася представляти Україну на пісенному конкурсі «Євробачення-2019», попри перемогу у фіналі Національного відбору. Від участі в пісенному конкурсі також відмовилися виконавці, які посіли друге і третє місця в Нацвідборі: Freedom-jazz girls band і KAZKA.
  • 27 лютого «Національна суспільна телерадіокомпанія України» (НСТУ) повідомила, що Україна не буде посилати свого представника на «Євробачення».