Трамп установив у Білому домі новий симулятор гольфу розміром з кімнату за $50 тисяч. Він заплатив за нього з особистих коштів

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

Президент США Дональд Трамп нещодавно встановив новий «симулятор гольфу» в своєму особистому кабінеті в Білому домі, повідомляє The Washington Post. За інформацією видання, система коштує $50 тисяч і займає майже цілу кімнату.

Представник Білого дому повідомив виданню, що Трамп особисто заплатив за гру та її установку. Чиновник додав, що Трамп не використовував систему під час «адміністративного часу» (Executive Time) з моменту її встановлення.

Вважається, що в ці відведені години він дивиться телевізор, читає газети і дзвонить помічникам, законодавцям, друзям, радникам і чиновникам адміністрації.

  • Трамп стверджував, що він зазвичай працює в ці години, а в неділю написав, що він, імовірно, працює «більше годин, ніж майже будь-який попередній президент».
  • За інформацією Washington Post, протягом свого президентства Трамп встиг 139 разів зіграти в гольф.
  • Президент США Дональд Трамп розповів, як вийшло так, що він став першим президентом Сполучених Штатів за останні 120 років, у якого немає собаки. Він зазначив, що ідея його завести здається йому «фальшивкою», а ще він не має на це часу.