ЦВК визначила округи Донецької та Луганської областей, де не проводитимуться вибори президента

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Центральна виборча комісія (ЦВК) визначила перелік територіальних виборчих округів Донецької та Луганської областей, на яких не буде проводитися голосування на виборах президента, які відбудуться 31 березня.

У прес-службі ЦВК відзначили, що виборчі дільниці будуть відсутні в анексованому Криму і на тимчасово окупованих територіях Донбасу.

«З 21 виборчого округу вибори будуть проводитися у 12 виборчих округах на території Донецької області... На території Луганської області з 11 виборчих округів вибори будуть проводитися у 6 округах, які не підпадають під поняття окупованих територій», — постановила ЦВК.

У Криму вибори не будуть організовані на 12 округах.

У Донецькій області вибори не будуть проводити в округах №41—44, №53—56 і №61 з центром у Донецьку, Єнакієвому, Шахтарську, Макіївці та Старобешевому. У шести округах вибори будуть організовані тільки на частині територій: №45—46, №51—52, №59, №60, що включають Авдіївку, Бахмут, Торецк, Марʼїнку і Волноваху.

У Луганській області вибори не будуть проводити у пʼяти округах: №104 і №108—111 з центрами в Луганську, Кришталевому, Сорокиному, Алчевську і Должанську. Частково голосування буде організовано в чотирьох округах: №107, №112 та №114, що включають Станицю Луганську та Лисичанськ, і №105, центр якого перенесено з Луганська до Щастя.