«Неправильно затримали». За свідченнями блогера Барабошка порушено кримінальну справу щодо працівників військової прокуратури

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Блогер Олександр Барабошко, якого підозрюють в організації секс-скандалу з працівником Національної поліції Олександром Варченком, склав свідчення Державному бюро розслідувань (ДБР) про те, що під час його затримання співробітники військової прокуратури застосовували до нього надмірну силу.

На цій підставі ДБР розпочало кримінальне провадження.

Сам Барабошко заявив, що надав ДБР «неспростовні докази» і є в цій ситуації «потерпілою особою».

За його словами, 29 листопада при його затриманні працівники військової прокуратури завдали йому легких тілесних ушкоджень та намагалися вибити з нього свідчення.

Блогер також додав, що співробітники відомства порушили недоторканність житла, провівши нібито незаконний обшук, а також несанкціоновано вторглися в його листування, телефонні розмови та блокували його акаунти в соцмережах.

«Станом на сьогоднішній день нічого з того, що вилучили у мене при обшуку, не було повернуто, можливість відновити icloud фактично втрачена — мої паролі замінили, а дивом відновлений фейсбук продовжують намагатися ламати», — написав Барабошко.