Останній епізод «Карткового будинку» зніме актриса, яка зіграла Клер Андервуд

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
Останній епізод «Карткового будинку» зніме актриса, яка зіграла Клер Андервуд

Американська актриса Робін Райт стане режисером останнього епізоду фінального сезону серіалу «Картковий будинок», повідомляє Just Jared.

Райт виконує роль головної героїні серіалу — Клер Андервуд. У шостому сезоні вона займе пост президента США, на якому змінить свого чоловіка — Френсіса Андервуда. За сюжетом серіалу він помре. «Те, що відбудеться в кінці, неймовірно вас зворушить», — пообіцяла Райт.

Фінальний сезон серіалу «Картковий будинок» вийде 2 листопада. У ньому не братиме участь виконавець ролі Френсіса Андервуда Кевін Спейсі. Його вирішили прибрати з серіалу після скандалу з сексуальними домаганнями.

У кінці жовтня 2017 року актор Ентоні Репп заявив, що в 1986 році Спейсі намагався схилити його до сексу. На той момент Реппу було 14 років. У відповідь Спейсі зізнався у своїй гомосексуальності, а на звинувачення відповів, що він не памʼятає ту зустріч. При цьому він додав, що якщо вів себе так, як описував Репп, то приносить щирі вибачення за свою вкрай недоречну пʼяну поведінку.

Після цього ще 14 осіб звинуватили Спейсі в сексуальних домаганнях, а правоохоронці Лос-Анджелеса порушили кримінальну справу. 5 вересня прокуратура Лос-Анджелеса відмовилася висувати звинувачення Спейсі, пославшись на те, що термін давності цих злочинів сплив.